(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W5Q89PMM');

MENU<

SLUITEN
CONTACT
Sluit
Calculatie en werkvoorbereiding

Over Ons

Wij zijn De Kock Betonbouw. Jouw partner in grote en complexe ruwbouwprojecten. Gespecialiseerd in het realiseren van in het werk gestort beton en het monteren van prefabbeton. Dat doen we voornamelijk voor de utiliteitsbouw, woningbouw en civieltechnische projecten. Vanuit Waalwijk, in heel Nederland.

De-Kock-Betonbouw-15-juli-2020-Amstelveen-855058-flattened.jpg
De Kock Buiksloterham - hoogste punt (11 juli 2023) 10.jpg

Jong en vooruitstrevend

De Kock Betonbouw is een jong en vooruitstrevend bedrijf dat slim gebruikmaakt van technische innovaties. Zoals 3D-ontwerpen, steigerloos bouwen en het maken van tijdelijke voorzieningen en overbruggingsfuncties. Door continu te innoveren én investeren kunnen we kosten besparen, sneller bouwen en de kwaliteit verbeteren.

Lees meer over onze expertise

Om diezelfde redenen pakken wij ook de regie over de hele ruwbouwfase. Wij ontwerpen, plannen en realiseren onze projecten van begin tot eind. Van mankracht tot materieel. En van planning tot budget. Het enige dat we van jou nodig hebben is de juiste input. Dan regelen wij de rest. 

Bouwen als een team

Wij zijn compleet zelfvoorzienend, maar hóe er gebouwd wordt, bepalen we natuurlijk met elkaar. De Kock stelt zich op als verlengstuk van de klant. Gedurende het hele project staan we naast elkaar om te kunnen opereren als een team. Wij zoeken continu de verbinding, zorgen met open- en eerlijkheid voor een fijne sfeer en stemmen alles netjes af.

Daarbij zijn wij ook nog eens volledig risicodragend. Wij werken met een fixed price voor een bepaalde scope en dragen daarover de volle verantwoordelijkheid. Er staat niet voor niets ‘aannemer’ in ‘onderaannemer’. Alleen voor ingrijpende scopewijzigingen gaan we om tafel. Maar waar wij in gebreke zijn, lossen we dat netjes op. 

Want alleen zo kunnen we de beste en meest betrouwbare betonpartner worden van Nederland. 

Zo maken wij het verschil

Jong

Optimistisch, energiek en jong van geest. Dat is De Kock in een notendop. Geen project is ons te gek en geen uitdaging te groot. Wij gaan met frisse moed op zoek naar de best passende bouwmethode voor elke klus en lopen graag wat harder dan de rest. 

Innovatief

Van 3D-ontwerpen tot 4D-plannen en steigerloos bouwen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om slimmer te bouwen. Door continu te blijven innoveren kunnen we kosten besparen, sneller werken en de kwaliteit verbeteren. 

Veilig

We doen het werk veilig, of we doen het niet. Veiligheid staat bij ons écht voorop. Wij beschikken over de nodige veiligheidscertificaten en maken voor elk nieuw project een VGM-plan op maat. Allemaal om een veilige projectomgeving te borgen. 

Verantwoordelijk

Wij lopen niet weg van onze verantwoordelijkheden, maar lossen problemen op. Scope is scope. En als iets niet loopt zoals gehoopt, dan gaan we het voor je regelen. Alleen zo kunnen we de meest betrouwbare betonpartner worden van Nederland.

Kock Betonbouw portretten-854778.jpg

ONZE GESCHIEDENIS

2002 - Oprichting

+ -

Leen de Kock was pas 19 jaar oud toen hij in 2002 zijn eigen bedrijf oprichtte. Hij voerde daarmee allround woningbouwwerkzaamheden uit. Van het maken van luxe keukens en badkamermeubels tot het realiseren van aanbouwen en zelfs volledige woningbouw. Niets was hem te gek. Hij pakte elke opdracht en iedere kans met beide handen aan.

2010 – Eerste betonproject

+ -

Aan de gevarieerde orderportefeuille werd in 2010 een eerste betonproject toegevoegd. De Kock realiseerde dat jaar een aantal fiets- en verkeersbruggen. Op diverse locaties, variërend van het centrum van Amsterdam tot natuurgebieden en polderlandschappen. Daarnaast werden voor het eerst betonnen deksloven en betonnen keerwanden gerealiseerd.

2014 – Landelijke betonexpert

+ -

Het bedrijf ontpopte zich tot een expert in betonbouwprojecten. Het realiseren van in het werk gestort beton en het leveren en monteren van prefabbeton werden daarbij specialiteit. Dat deed De Kock in het bijzonder voor woningbouw-, utiliteitsbouw en civieltechnische projecten. In de Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Zeeland.

2018 – Doorgroeien

+ -

In 2018 raakte Martin, de jongere broer van Leen, betrokken bij het bedrijf. Waar Leen zich vanaf dat moment focuste op de realisatie, werd Martin verantwoordelijk voor het uitdenken en calculeren van de projecten. Gezamenlijk doel van de gebroeders De Kock? Het bedrijf verder te laten groeien vanuit de solide basis die er op dat moment al stond.

Heden - Complexe betonprojecten

+ -

Dat is gelukt. De Kock is vandaag de dag partner in grote en complexe projecten waarbij ze de volledige ruwbouw voorbereiden en uitvoeren. Vaak als bouwteampartner bij de hoofdaannemer. Daarbij worden de opdrachtgevers volledig ontzorgd, zodat zij zich lekker kunnen focussen op de afbouw van het project.

Scrollen