window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WRBJT43BQ5');

MENU<

SLUITEN
CONTACT
Sluit
Calculatie en werkvoorbereiding

Terug naar projectenoverzicht

Totaal 710 appartementen, 1e fase - Blok B

Houthavenkade Zaandam

Locatie Zaandam

Uitvoeringsperiode 2024-2025

Voor project Houthavenkade in Zaandam maken wij de casco constructies van Blok A en B. Hierin nemen wij naast het betonwerk voor het eerst ook de montage van de kalksteenwanden, houtskeletbouw én gevelsluitingen mee. Zo treden we steeds meer op als een totaalaannemer in de ruwbouw en kunnen we echt van meerwaarde zijn voor onze klant. 

Vogelvlucht.jpg
  • Opdrachtgever: Ten Brinke
  • Hoofdopdrachtgever: Porten Houthavenkade BV.
  • Locatie: Zaandam
  • Uitvoeringsperiode: 2024-2025

Bekijk hier
projectdetails

Over de Houthavenkade 

Het oude bedrijventerrein aan de Houthavenkade in Zaandam maakt plaats voor een compleet nieuwe woonwijk met 710 woningen. Deze duurzame wijk is het antwoord op de grote woningvraag van starters. Van alle woningen is 30% bedoeld voor de sociale huur, 20% voor het middensegment en 50% voor de vrije sector. Het ontwerp van dit project is geïnspireerd op de rijke havenhistorie van deze kade. 

Ons werk

Wij hebben als De Kock Betonbouw de opdracht gekregen om blok A en B te bouwen. Het gaat hierbij om drie appartementencomplexen met een totaal vloeroppervlak van 35.000 m². Daarvoor realiseren wij het complete betonbouw skelet. Van de fundering tot het dak en van advies tot de uitvoering. Ook nemen we de houtskeletbouw en montage van prefab kalkzandsteenwanden mee.