window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WRBJT43BQ5');

MENU<

SLUITEN
CONTACT
Sluit
Calculatie en werkvoorbereiding

Onze specialismen

Kies je voor De Kock Betonbouw, dan kies je voor een gespecialiseerde manier van werken. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om een project van A tot Z uit te voeren. Daarbij maken wij graag gebruik van een aantal specialismen. Vernuftige technieken die ons in staat stellen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ontdek de belangrijkste op deze pagina.

Waar wil je meer over weten?

Totaalaannemer ruwbouw WKK-installatie.jpg

3D tekenen

De complete ruwbouw aan de voorkant engineeren. Dat is wat wij op uitvoeringsniveau doen met een 3D-ontwerp. Zo’n ontwerp stelt ons in staat om precies de juiste materiaalaantallen klaar te zetten, om de verschillende bouwstromen in goede banen te leiden en efficiënt te gaan bouwen.

Lees meer over deze specialisatie

4D plannen

Onze 4D-planningstool is dé manier om de haalbaarheid van onderlinge afhankelijkheden bij complexe bouwconstructies te toetsen. Door alle afzonderlijke taken in het programma te integreren, brengen we de complete opbouw in beeld. Zo kunnen we eventuele fouten al vroeg ondervangen en weten we zeker dat de planning klopt.

Lees meer over deze specialisatie

Eigen ondersteuningssysteem

Bij De Kock Betonbouw werken wij met ons eigen ondersteuningssysteem. Hiermee kunnen we niet alleen meer stevigheid creëren met minder materialen. We kunnen er ook tijdelijke voorzieningen, zoals loopbordessen, én overbruggingsfuncties van meer dan 15 meter mee maken. Dat maakt ons extra flexibel in de ruwbouwfase.

Lees meer over deze specialisatie

Stalen bekisting

Systematisch bouwen met stalen wandbekistingen. Daarin zijn wij bij De Kock Betonbouw gespecialiseerd. Wij vertalen de tekeningen naar de juist combinatie van bekisting en plaatsen uitsparingen op de gewenste plek. Zo kunnen we efficiënt bouwen met een zeer lage foutmarge. Meer weten? We vertellen je op deze pagina alles over deze techniek.

Lees meer over deze specialisatie

Steigerloos bouwen

Bij De Kock Betonbouw zetten wij geen steigers op de grond, maar hangen we ze in de lucht. We bevestigen complete ondersteunings- en veiligheidssystemen aan de casco betonconstructie en klimmen zo steeds een verdieping omhoog. Steigerloos bouwen is dé manier om ruimte op de bouwplaats te besparen en het scheelt ook nog eens een hoop mankracht - en dus tijd. Op deze pagina vertellen we je er meer over.

Lees meer over deze specialisatie

Projectmanagement

Bij de Kock Betonbouw leiden we de betonbouw van A tot Z in goede banen. Wij nemen het gehele projectmanagement uit handen voor een fixed price. Zodat jij rustig achterover kunt leunen, terwijl wij doen wat we beloofd hebben - voor de afgesproken prijs. Benieuwd wat projectmanagement bij De Kock Betonbouw inhoudt? Je leest er hier meer over.

Lees meer over deze specialisatie