window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WRBJT43BQ5');

MENU<

SLUITEN
CONTACT
Sluit
Calculatie en werkvoorbereiding
20240124-MVB_1338.jpg

Terug naar specialisme overzicht

Projectmanagement

Bij de Kock Betonbouw leiden we de betonbouw van A tot Z in goede banen. Wij nemen het gehele projectmanagement uit handen voor een fixed price. Zodat jij rustig achterover kunt leunen, terwijl wij doen wat we beloofd hebben - voor de afgesproken prijs. Benieuwd wat projectmanagement bij De Kock Betonbouw inhoudt? Je leest er hier meer over.

Waar wil je meer over weten?

Werkwijze Voordelen Meer informatie

Werkwijze

We beginnen met een advies over de juiste bouwmethode. Vervolgens maken we in overleg met jou als klant een ontwerp, stellen we in samenspraak de planning vast en dragen we zorg voor de inkoop van mankracht en materieel. Daarna kan de uitvoering beginnen. Wij zorgen dat er een leidinggevende ter plaatse is die de bouw begeleidt, aanstuurt en afroept. Die de planning bewaakt en controleert of er gebouwd wordt wat er gebouwd moet worden.

De Kock Buiksloterham - hoogste punt (11 juli 2023) 21.jpg
De-Kock-Betonbouw-Hoofddorp-8apr2022-GFX-25-1024x768.jpg
De-Kock-Betonbouw-Hoofddorp-8apr2022-GFX-25-1024x768.jpg

Voordelen

Dit doen wij allemaal, omdat wij geloven dat we jou als klant zo beter van dienst kunnen zijn. Een aantal voordelen voor jou op een rij.

  • Je wordt totaal ontzorgd;
  • Krijgt een realistische planning;
  • Loopt minder risico;
  • Hebt vaste contactpersonen;
  • Voor een fixed price;
  • En dus veel zekerheid.

Omdat wij het volledige projectmanagement op ons nemen, word je als klant totaal ontzorgd en kun je rustig achterover leunen. Wij streven ernaar om in de voorbereiding alle bouwstromen al goed in kaart te brengen, zodat wij een realistische planning kunnen vaststellen. Omdat wij op basis daarvan een vaste prijs aanbieden voor het hele project, kun je ervan uitgaan dat wij er ook alles aan doen om die planning te behalen.

Bovendien loop je als klant minder risico bij eventuele tegenslagen in tijd of inkoopprijzen. Wij dragen hiervoor de volledige verantwoordelijkheid en bieden jou zo optimale zekerheid. Moeten we om welke reden dan ook afwijken van de planning? Dan zullen je vaste contactpersonen in de vorm van de projectleider, werkvoorbereider en uitvoerder je hiervan altijd op de hoogte brengen. Dankzij proactieve communicatie weet je altijd precies wat er speelt.

De-Kock-Betonbouw-Hoofddorp-8apr2022-GFX-25-1024x768.jpg Jan Jansen
0612345678

Wil je meer informatie? Jan is onze specialist op het gebied van projectmanagement. Hij staat je graag te woord. Jan is bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00.

Meer informatie

Lijkt het jou ook wel wat om volledig ontzorgd te worden in de voorbereiding én uitvoering van de ruwe betonbouw? Wil je graag een offerte ontvangen voor een specifiek project? Of heb je nog vragen over hoe onze vorm van projectmanagement er in de praktijk uit zou zien? Neem gerust contact met ons op. Bel ons via 06 12 62 07 22 of mail naar info@dekockbetonbouw.nl en geven je graag wat meer informatie.

Onze andere specialismen

In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in een aantal specialistische bouwtechnieken. Technieken die ons in staat stellen om nog slimmer, sneller en nauwkeuriger te werk te gaan. We beheersen verschillende bouwmethoden en bekijken per project welke het beste past bij het werk, maar in deze vijf blinken we uit. 

Scrollen
De-Kock-Betonbouw-15-juli-2020-Amstelveen-855058-flattened.jpg

De complete ruwbouw aan de voorkant uitwerken en in kaart brengen hoe alle bouwstromen door elkaar lopen. Dat is wat wij op uitvoeringsniveau doen met het 3D-ontwerp.

Lees meer

De Kock Buiksloterham - hoogste punt (11 juli 2023) 10.jpg

Onze 4D-planningstool is dé manier om de haalbaarheid van onderlinge afhankelijkheden bij complexe bouwconstructies te toetsen.

Lees meer

The ox AMS 1.jpg

Bij De Kock Betonbouw werken wij met ons eigen ondersteuningssysteem.

Lees meer

De Kock Buiksloterham - hoogste punt (11 juli 2023) 22.jpg

Systematisch bouwen met stalen wandbekistingen. Daarin zijn wij bij De Kock Betonbouw gespecialiseerd.

Lees meer

De Kock Buiksloterham - hoogste punt (11 juli 2023) 21.jpg

Bij De Kock Betonbouw zetten wij geen steigers op de grond, maar hangen we ze in de lucht. We bevestigen complete ondersteunings- en veiligheidssystemen aan de betonconstructie en klimmen zo steeds een verdieping omhoog.

Lees meer