window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WRBJT43BQ5');

MENU<

SLUITEN
CONTACT
Sluit
Calculatie en werkvoorbereiding
De-Kock-Betonbouw-15-juli-2020-Amstelveen-855058-flattened.jpg

Terug naar specialisme overzicht

3D tekenen

De complete ruwbouw aan de voorkant engineeren. Dat is wat wij op uitvoeringsniveau doen met een 3D-ontwerp. Zo’n ontwerp stelt ons in staat om precies de juiste materiaalaantallen klaar te zetten, om de verschillende bouwstromen in goede banen te leiden en efficiënt te gaan bouwen.

Wat wil je weten over 3D tekenen?

Werkwijze Voordelen Contact opnemen

Werkwijze

Samen met jou als klant werken we een gedetailleerd plan uit. We rekenen uit welke voorzieningen er nodig zijn, wat de gewenste vorm is van de bekistingen, waar de sparingen moeten komen en welke ondersteuning er nodig is om de belasting te dragen. Daarnaast brengen we in kaart hoe alle bouwstromen door elkaar heen lopen. We bepalen hoe alle partijen het beste met elkaar kunnen samenwerken, zodat de trein van werkzaamheden die na ons nog uitgevoerd moeten worden, al vroeg in het proces kan gaan rijden.

De-Kock-Betonbouw-Hoofddorp-8apr2022-GFX-25-1024x768.jpg
Veiligheidsdeskundige Jasmin Rešidović (Oct2023)-03.jpg
De-Kock-Betonbouw-Hoofddorp-8apr2022-GFX-25-1024x768.jpg

Voordelen 

Het maken van een 3D-ontwerp, brengt verschillende voordelen met zich mee. De voornaamste op een rij:

  • Zicht op de benodigde materiaalaantallen;
  • Efficiëntere werkwijze tijdens de uitvoering;
  • Toetsingsmiddel voor het geleverde werk.

Doordat we de complete ruwbouw al aan de voorkant uitwerken in een 3D-ontwerp, weten we precies welke materialen we nodig hebben en in welke aantallen en kunnen we ervoor zorgen dat er altijd genoeg materiaal klaarstaat.

Daarnaast stelt het 3D-ontwerp ons in staat om efficiënter te werken. Doordat we langer de tijd nemen voor een goede voorbereiding, weten we precies wat we moeten doen en kunnen we eenmaal buiten voortvarend aan de slag.

Tijdens de uitvoering dient het 3D-ontwerp ook als een belangrijk toetsingsmiddel. Hiermee kunnen we eenvoudig controleren of de constructie op de juiste manier wordt gebouwd. Simpelweg door de praktijk vergelijken met het ontwerp dat we vooraf hebben gemaakt.

De-Kock-Betonbouw-Hoofddorp-8apr2022-GFX-25-1024x768.jpg Jan Jansen
0612345678

Wil je meer informatie? Jan is onze specialist op het gebied van 3D tekenen. Hij staat je graag te woord. Jan is bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00.

Contact opnemen

Benieuwd hoe zo’n 3D-ontwerp eruit ziet? Wil je weten of we dit ook voor jouw project kunnen maken? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden. Bel ons via 06 12 62 07 22 of mail naar info@dekockbetonbouw.nl en we vertellen je alles dat je wilt weten over de 3D-ontwerpen en onze andere specialismen.

Onze andere specialismen

In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in een aantal specialistische bouwtechnieken. Technieken die ons in staat stellen om nog slimmer, sneller en nauwkeuriger te werk te gaan. We beheersen verschillende bouwmethoden en bekijken per project welke het beste past bij het werk, maar in deze vijf blinken we uit. 

Scrollen
De Kock Buiksloterham - hoogste punt (11 juli 2023) 10.jpg

Onze 4D-planningstool is dé manier om de haalbaarheid van onderlinge afhankelijkheden bij complexe bouwconstructies te toetsen.

Lees meer

The ox AMS 1.jpg

Bij De Kock Betonbouw werken wij met ons eigen ondersteuningssysteem.

Lees meer

De Kock Buiksloterham - hoogste punt (11 juli 2023) 22.jpg

Systematisch bouwen met stalen wandbekistingen. Daarin zijn wij bij De Kock Betonbouw gespecialiseerd.

Lees meer

De Kock Buiksloterham - hoogste punt (11 juli 2023) 21.jpg

Bij De Kock Betonbouw zetten wij geen steigers op de grond, maar hangen we ze in de lucht. We bevestigen complete ondersteunings- en veiligheidssystemen aan de betonconstructie en klimmen zo steeds een verdieping omhoog.

Lees meer

20240124-MVB_1338.jpg

Eén fixed price voor een totaalpakket aan diensten, waarmee we jou als klant volledig ontzorgen. Dat is waar je bij ons op kunt rekenen.

Lees meer