window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WRBJT43BQ5');

MENU<

SLUITEN
CONTACT
Sluit
Calculatie en werkvoorbereiding

Terug naar projectenoverzicht

Maassluis

De Sluyse Diep

Locatie Maassluis

Uitvoeringsperiode 2022-2023

Over De Kade

Op een unieke locatie aan de Nieuwe Waterweg in Maassluis verrijst de komende jaren een heel nieuwe woonwijk, genaamd De Kade. Een nieuwbouwproject met een grote verscheidenheid aan woningtypes voor iedere prijsklasse. Van ruime 2-onder-1-kapwoningen tot appartementen. Voor starters, jonge gezinnen en senioren die op zoek zijn naar het ultieme wooncomfort. Op steenworp afstand van het centrum van Maassluis en met een fenomenaal uitzicht over de rivier. 

Ons werk

Voor deze woonwijk realiseerden wij onder meer het high end appartementsgebouw De Sluyse Diep. Een luxe complex dat bestaat uit een ondergrondse parkeergarage en 5 woonlagen met 24 levensloopbestendige appartementen en 4 riante penthouses. De grootte van de woningen varieert van de 117 tot 191 m². Elk appartement beschikt over een ruim balkon en brede panoramische ramen met een perfecte oriëntatie op de zon.

sluyse diep.jpg
  • Opdrachtgever: Gebroeders Blokland
  • Locatie: Maassluis
  • Uitvoeringsperiode: 2022-2023

Bekijk hier
projectdetails

Scrollen

Ruwbouw inclusief wapening

Bij dit project behoorde niet alleen de volledige betonbouw tot onze scope, maar ook de wapening en bijbehorende keuringen daarvan. Zo konden wij onze opdrachtgever nog verder ontzorgen. Door de regie te nemen over de wapening, waren wij beter in staat om te sturen op tijd. Wij stuurden de onderaannemer aan die de wapening aanbracht en konden zo onze planningen optimaal op elkaar afstemmen. Dat zorgde voor een soepel verloop van de uitvoering.

Lerend vermogen: ruimer plannen

Het is het tweede werk dat wij in deze woonwijk uitvoerden. Doordat wij lering hebben gehaald uit het eerste project, waren wij dit keer succesvoller. Waar we het eerste project met systeembekisting uitvoerden, werkten we nu met onze eigen stalen wandbekisting. Daardoor zat er meer repetitie in het werk en konden we bij het plaatsen van de wanden wel 2 dagen per verdieping besparen. Daarnaast hebben we de planning realistischer gemaakt en konden we het werk beter voorspellen: uiteindelijk hebben we de ruwbouw zelfs 4 weken vóór planning opgeleverd.

Dak met overhangende dak rand

We eindigden dit project met het plaatsen van het dak. Een behoorlijke opgave, omdat er vanuit esthetische overwegingen was gekozen voor een overhangende dakrand over het gehele werk. Omdat het constructief niet anders verankerd kon worden, namen wij dit mee in de ruwbouw. We monteerden stalen steunen, zodat daar een overhellende luifel geplaatst kon worden, die wel 1,5 meter uitsteekt voorbij de gevel