(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W5Q89PMM');

MENU<

SLUITEN
CONTACT
Sluit
Calculatie en werkvoorbereiding

Terug naar projectenoverzicht

58 appartementen, incl. leveren eigen prefab beton

Wolfskamerweg

Locatie Vught

Uitvoeringsperiode 2023-2024

Aan de rand van Vught bouwen we 58 appartementen voor Ontwikkelaar CQ House. In dit project zijn zowel de Kock Betonbouw BV als de Kock Prefab BV betrokken. De Kock Betonbouw realiseert namelijk het ruwbouwskelet vanaf de fundering tot aan de dakvloer en werkt hierin samen met de Kock Prefab BV welke de galerijen, kolommen en balkons produceert en levert.

Over Wolfskamerweg Vught

Een voormalige kantoorpand op de hoek van de Wolfskamerweg en de Industrieweg in Vught is met de grond gelijk gemaakt om plaats de maken voor een splinternieuw appartementencomplex. Het gaat in totaal om zes verdiepingen met 58 appartementen, variërend in grootte van 60 tot 75 m². Ieder appartement is voorzien van een balkon of tuin, een eigen parkeerplaats en een fietsenberging op het binnenterrein.  

vught 1.jpg
  • Opdrachtgever: DBMC 's-Hertogenbosch
  • Locatie: Vught
  • Uitvoeringsperiode: 2023-2024
  • Contractvorm: Bouwteam/onderaannmingsovereenkomst

Bekijk hier
projectdetails

107 prefab elementen
4.000 m2 vloeroppervlak
2.000 m3 beton
17 cyclusdagen
107 prefab elementen
4.000 m2 vloeroppervlak
2.000 m3 beton
17 cyclusdagen
Scrollen

Balkenfundering op zandbed

We beginnen met de fundering: een balkenfundering met een vloer op zandbed. Daar bovenop maken wij de begane grondvloer met in het werk gestort nat beton. Vanwege kostenefficiëntie heeft de opdrachtgever hier gekozen voor lijnwanden van kalkzandsteen. De montage hiervan wordt door een nevenaannemer gedaan. Wij storten voor iedere verdieping de breedplaten en verzorgen de wapening in het werk. Ook monteren we het prefab beton.

De Kock Prefab BV

Bijzonder aan dit werk is dat het ook het eerste project is waarbij we alle prefab elementen zelf leveren. Van de betons tot de galerijen en de kolommen. Wij engineeren vanuit De Kock Prefab BV alle elementen in overleg met de constructeur en leggen deze slechts ter toetsing voor aan de klant. Daarna dragen wij zorg voor de productie, levering en de montage van alle prefab elementen met zuignappen. Zo kunnen we efficiënt werken in snelheid en budget.

Totaalaannemer

Zoals gezegd treden wij in dit werk op als een echte totaalaannemer. We gaan aan de voorkant van het project al om tafel met de klant en denken mee over de planning, bouwplaatsinrichting en bouwmethodiek. Verder maken we een planning waarin het werk van alle partijen gedurende de ruwbouwfase samen komt. Zodat we precies weten: wat is er wanneer nodig en door wie wordt dat gedaan. Ook voor het bewaken van die planning zijn wij verantwoordelijk.