(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-W5Q89PMM');

MENU<

SLUITEN
CONTACT
Sluit
Calculatie en werkvoorbereiding

Terug naar vacature overzicht

Beheer materieel en timmerwerkplaats

Heb jij twee rechterhanden, houdt je wel van een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou. Jij bent een spil in ons materieelbeheer en draag jij zorg voor het plannen en organiseren van aanvoer en of afvoer van ons materieel van en naar de bouwplaatsen. Je ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van gereedschappen en andere hulpmiddelen uit het centrale magazijn. Ook verzorg je in onze machinale de voorbereidingen/ fabricage van onderdelen voor de op bouwplaats. Het is een veelzijdige functie waarin je veel vrijheid krijgt om dingen te organiseren en te beheren.

20240124-MVB_1338.jpg
IMG_3054.jpg

EEN WILLEKEURIGE WERKDAG VAN JOU: 

06:30 uur: Je bent een vroege vogel.  Je start op in Wijk en Aalburg in onze prefabfabriek. Je helpt de timmermannen door onze 16 tons heftruck te bedienen bij het onkisten van de elementen. Je rijdt met deze beer van een truck de elementen op het tasveld voor opslag en transport later de week. 

08:00 uur: De vorige werkdag heb je een transport ingepland voor aanvoer van prefab elementen naar onze bouwplaats. Je navigeert de chauffeur naar de juiste opstelplaats en gaat deze vrachtwagen snel laden. Je tekent de vrachtbon af en zwaait de chauffeur uit. Tijd voor koffie.

09:00 uur: Naast koffie neem je een lekkere boterham. Ondertussen krijg je een telefoontje van een collega met een bestelling van steigermateriaal later die week. Je stemt af wat, wanneer nodig is en je kijkt of het niet mogelijk is om een vrachtwagenrit te combineren met afvoer uit een ander project. Whopaa, weer wat geldt bespaart!

09:30 uur: Je kijkt in het magazijn wat er allemaal nog voorradig en werkt de bestellijsten bij voor de uitvoerders op de bouwplaatsen. Vervolgens rijdt je naar onze opslag van steigermateriaal en gaat hier een bestelling voorbereiden. 

12:00 uur: er een nieuwe vrachtwagen geladen aanrijden op ons opslagterrein en je lost hier onze steigermaterialen. Je doet een ontvangst, controleert de hoeveelheden en de technische staat en slaat alles netjes op. Je rijdt terug naar de prefab fabriek om te lunchen en je middag te besteden aan het voorbereiden van timmerwerkzaamheden.

13:00 uur; nadat je geluncht hebt pak je de tekeningen erbij van deur- en raamsparingen. Je gaat aan de slag in onze machinale met het samenstellen van deze elementen. De werkvoorbereiding heeft dit prachtig voor je uitgetekend en jij maakt de sparingen samen met een collega timmerman. Elke sparing die gereed is beplak je met de stickers zodat elk element genummerd is en klaar staat om gebruikt te worden op de bouwplaats. 

17:00 uur: eigenlijk dacht je al eerder naar huis te kunnen maar er kwam nog een spoedtelefoontje binnen om materialen klaar te zetten. Jij weet dat dit echt belangrijk is en lost dat nog even snel op voor de bikkels op de bouwplaats. Je belt Leen nog even snel om de volgende dag af te stemmen en gaat dan voldaan naar huis. Morgen een nieuwe dag! 

VAN LOGISTIEK TOT TIMMERWERK

Jij bent een allrounder en vindt het ontzettend leuk om een manusje van alles te zijn. Daarmee vorm je een spilfunctie en is geen werkdag hetzelfde! Van onze prefabfabriek, werken in onze machinale of materialen vanaf de opslag jij draait je handen er niet voor om. Je hebt een 16 tons heftruck, zuignappen, kantelaars en heel veel andere mooie machines tot je beschikking waar jij zorg voor draagt. 

Van plannen van aan- en afvoer tot het organiseren van materialen. Jij bent verantwoordelijk voor al ons materieel en materiaal. Je bent nauwkeurig en ontzettend gemotiveerd. Bij de pakken neerzitten houdt je niet van en iets oplossen is jou tweede natuur. Je rechterhanden maken dat je kunt timmeren maar je vindt het ook onwijs leuk om onze logistiek te managen en de uitvoerders te ondersteunen.

De Kock - Schaloenstraat (Juni2023)-017.jpg
Group 629.jpg
20231129-MVB_4482.jpg Anna Wesdorp
0416 440 244

Wil je meer informatie over de functie? Bel ons dan gerust op. Anna, onze HR specialist, kan je alles over de functie en de voorwaarden vertellen. Ze is telefonisch bereikbaar op maandag en woensdag tussen 9:00 en 16:00.

Geïnteresseerd?

Stuur ons je sollicitatie

Zo werkt het

Solliciteren bij de Kock gaat als volgt

Stap 1

Solliciteren

Reageer op een vacature door je sollicitatie via deze website op te sturen. 

Staat jouw er geen passende baan tussen? Stuur dan een open sollicitatie. Wij zijn altijd op zoek naar (bouw)talent.

Stap 2

gesprek(ken)

Als je aan het profiel voldoet nodigen we je graag uit voor een of meerdere gesprekken.

Stap 3

Hebben we een match?

Hebben we een match en zijn we allebei enthousiast dan maken we zo snel mogelijk je contract in orde.

Stap 4

Welkom!

Welkom bij de Kock Betonbouw. Je krijgt snel informatie over je eerste werkdag van ons.

timmerman.jpg

Beginnend betontimmerman

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven werknemers die ons team willen komen ondersteunen. Wij bieden je de kans om een echte vakman te worden. Heb je al veel ervaring? Wij geven jou veel vrijheid en verantwoordelijkheden om zelfstandig of in teamverband uitdagende projecten uit te voeren. Als (beton)timmerman verricht je alle voorkomende werkzaamheden in relatie met betonwerk. Je maakt en stelt bekistingen volgens werktekeningen maar ook voer je de betonstorten uit en na het ontkisten behandel je het beton na. Andere keren leg je met het team prefab betonnen vloerplaten of brugliggers of realiseer je een onderstempelingsconstructie. Je werkt in principe in teamverband maar kan af en toe ook alleen op een bouwplaats werken.

timmerman.jpg

Ervaren betontimmerman

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven werknemers die ons team willen komen ondersteunen. Wij bieden je de kans om een echte vakman te worden. Heb je al veel ervaring? Wij geven jou veel vrijheid en verantwoordelijkheden om zelfstandig of in teamverband uitdagende projecten uit te voeren. Als (beton)timmerman verricht je alle voorkomende werkzaamheden in relatie met betonwerk. Je maakt en stelt bekistingen volgens werktekeningen maar ook voer je de betonstorten uit en na het ontkisten behandel je het beton na. Andere keren leg je met het team prefab betonnen vloerplaten of brugliggers of realiseer je een onderstempelingsconstructie. Je werkt in principe in teamverband maar kan af en toe ook alleen op een bouwplaats werken.

De-Kock-Betonbouw-Hoofddorp-8apr2022-GFX-25-1024x768.jpg

Voorman

Wij zoeken een betrouwbare en loyale meewerkend voorman met potentie tot uitvoerder. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven voorman/ meewerkend uitvoerder die in staat is het maximale uit onze teams te halen. Wij bieden je de kans om in een klein team samen ons bedrijf te laten groeien. Dit betekent dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om samen de top te bereiken. Daarbij bieden we doorgroeimogelijkheden tot uitvoerder om onze projecten zelfstandig tot een goed einde te brengen. Als voorman/ meewerkend uitvoerder ben je de rechterhand van de Uitvoerder van het project. Je verricht alle voorkomende taken om het werk te realiseren. Je hoofdtaak bestaat daarbij uit het aansturen en ondersteunen van de bouwplaatsmedewerkers. Daarnaast denk je mee in het verbeteren van werk- of uitvoeringswijze. Jij bent dan ook de spil in onze ploegen en zorgt voor een succesvol project.

Schaloen project (Oct2023)-18.jpg

3D tekenaar

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste 3D tekenaar / werkvoorbereider die ons team wil komen versterken. Wij bieden je de kans om in een klein team ons bedrijf te laten groeien. Dit betekent dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om samen de top te bereiken. Je tekent als tekenaar werkvoorbereider het project uit en bepaalt daarmee het materieel / werkwijze die de handen van de werknemers buiten gaan maken. Je voert classcontrols uit in het BIM-model om te toetsen of de werkwijze aansluit bij het ontwerp van de constructeur en installateurs. Het betreft dus een combinatie functie, waarbij de verdeling tussen het tekenen / werkvoorbereider in beginsel 70%/30% zal zijn. We zoeken dus iemand die deze combinatie prettig vindt en dus ook een deel van zijn werktijd graag naar de werken zelf gaat! Naast het ontwerpwerk omvatten jouw taken ook ook uit het opstellen en bewaken van planningen.

personeel 2.jpg

Uitvoerder

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven uitvoerder die in staat is het maximale uit onze teams te halen. Wij bieden je de kans om in een klein team samen ons bedrijf te laten groeien. Dit betekent dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om samen de top te bereiken. Jij bent in staat om projecten zelfstandig tot een goed einde te brengen. Als uitvoerder ben je de rechterhand van de projectleider van het project en realiseer je samen met de hoofduitvoerder van onze klant het project. Je verricht alle voorkomende taken om het werk te realiseren. Je hoofdtaak bestaat daarbij uit het aansturen en ondersteunen van de bouwplaatsmedewerkers. Daarnaast denk je mee in het verbeteren van werk- of uitvoeringswijze. Ook denk je mee met het optimaal organiseren van de werkzaamheden van onze klant. Je kijkt dus verder dan de ruwbouw. Jij bent dan ook de spil in de ruwbouw bij onze ploegen en je bent de succesfactor voor het gehele project.