window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WRBJT43BQ5');

MENU<

SLUITEN
CONTACT
Sluit
Calculatie en werkvoorbereiding

Terug naar vacature overzicht

Waalwijk - 11 september 2023

Calculator

Wij zoeken een praktisch ingestelde calculator/werkvoorbereider, jij draagt direct bij aan een stevige fundering van onze betonbouw/civiele projecten! Wij bieden je graag een uitdagende functie aan, dus niet alleen maar calculeren, maar ook het werk voorbereiden. Daarom is het belangrijk dat je proactief, analytisch maar ook financieel bent ingesteld.

Samenwerken en problemen oplossen is iets wat je van nature graag doet! Wij bieden je de kans om in een klein team samen ons bedrijf te laten groeien. Dit betekent dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om samen de top te bereiken. Jij kunt prioriteiten stellen als geen ander.

Jij bent als calculator een belangrijker speler om de gegunde werken kostenefficiënt uit te voeren en daarnaast werk je natuurlijk mee aan het binnenhalen van nieuwe projecten. Je vraagt offertes op, maakt kostprijsberekeningen en maakt ramingen voor onze uitdagende (grote) projecten. Daarnaast houd jij je bezig met het maken van projectplannen, werkplanningen en denkt hierbij heel praktisch onze projecten van a tot z uit. Nauwkeurigheid is jouw tweede natuur en je kunt goed (& praktisch) vooruit denken. Jij bent de verbinder tussen mensen, financiën en de techniek!

vacature
De Kock Mei 2023 - Den Haag Schaloen-010.jpg

Vacaturedetails

Wij zoeken bij voorkeur iemand met ervaring in de (beton)bouw. Maar ook starters met interesse in dit vakgebied zijn welkom om jou op te leiden. Je valt onder de bouw CAO als UTA-medewerker. Dat betekent een goede arbeidsvoorwaarden, waaronder veel vrije dagen. Daarnaast krijg je een mooie auto van de zaak, een laptop, tablet en telefoon.

Een probleemoplosser

In al onze projecten is een vlekkeloze voorbereiding onmisbaar, dus jij bent dat voor ons ook. Je hoofdtaak bestaat uit het calculeren & werkvoorbereiden van onze werken. Is alles correct, uitvoerbaar & financieel haalbaar? Jouw dossiers zijn gestructureerd en je werkt nauw samen met externe partijen zoals onze leveranciers.


Een breed takenpakket

Je werkt nauw samen met de projectleider en de hoofduitvoerder. Jouw planningen zijn praktisch en haalbaar en dit bespreken met en overdragen aan collega’s is een belangrijk onderdeel van je functie. Daarnaast analyseer je uitgebrachte offertes en maak je nacalculaties (wat kan er volgende keer nóg efficienter). Het bestellen van benodigde materialen binnen de begroting en het samenstellen, beheren en archiveren van de projectdocumenten behoort ook tot jouw takenpakket. Jouw functie is afwisselend en uitdagend.

Wie zoeken wij

Wij zoeken mensen die enthousiast zijn en gaan voor de zaak. Die net even een stapje harder willen lopen en vooruit kunnen kijken. Iemand waarop wij kunnen bouwen én vertrouwen. Wij zoeken iemand die zich herkent in onderstaande criteria:

 • Jij bent betrouwbaar en een man van je woord
 • Je hebt een MBO niveau 4 of HBO denkniveau.
 • Bij voorkeur beschik je over een VCA-diploma of je bent bereid deze via ons te halen.
 • Je hebt ervaring met programma's zoals Excel en Autocad. Het kunnen tekenen met revit is een pré. Daarnaast ben je de Nederlandse taal machtig in woord en geschrift.
 • Je bent nauwkeurig en vindt kwaliteit belangrijk.
 • Je bent gestructureerd en vindt overzichten bewaken leuk.
 • Je bent creatief en daardoor in staat niet alledaagse oplossingen te bedenken.
 • Je bent flexibel en vindt het niet erg om eens een uurtje langer te werken om de werkzaamheden af te ronden.
 • Je bent (bij voorkeur) in het bezit van rijbewijs B.
 • Je bent bereid om cursussen en opleidingen te volgen om jezelf verder te professionaliseren.

Solliciteer direct!

Wat jij er voor terug krijgt

Naast een marktconform salaris, wat wij vanzelfsprekend vinden is werken bij de Kock Betonbouw niet alleen erg leuk maar heeft het ook de volgende voordelen:

 • Jij ontwikkelt je verder als mens. Wij bieden je namelijk zelfontwikkeling- en scholingstrajecten gewoon tijdens werktijd om je verder te specialiseren.
 • Goed gereedschap. Je krijgt een mooie auto van de zaak waar je mee voor de dag kunt komen. Ook voorzien we in goed gereedschap en een telefoon van de zaak en een laptop.
 • Lekker salaris. Goed werk moet goed beloond worden!
 • Informeel: we zijn een platte en informele organisatie en daardoor erg gezellig.
 • Meer dan alleen collega's. Elk jaar luiden we gezamenlijk onze zomer- en kerstvakantie met een gezellige teambuildingsactiviteit en een diner. Hierdoor houden we een leuke sfeer met elkaar en leren we elkaar beter kennen.
 • Je werkt in een klein en gezellig team met aandacht voor elkaar. Mensen die elkaar willen helpen.
Carolinaparc project (Oct2023)-07.jpg

Administrateur en controller

Wij zijn De Kock Betonbouw, gespecialiseerd in het realiseren van in het werk gestort beton en het monteren van prefabbeton. Dat doen we voornamelijk voor de utiliteitsbouw, woningbouw en civieltechnische projecten. Vanuit Waalwijk, in heel Nederland.

De Kock Betonbouw is een jong en vooruitstrevend bedrijf dat slim gebruikmaakt van technische innovaties, ook administratief. Om onze groei veilig en financieel gezond te houden zoeken we een persoon die verantwoordelijkheid wil nemen en leiding wil geven aan onze administratie. Je bent verantwoordelijk van het begin van een factuur tot het organiseren van de jaarafsluitingen en alles wat daar tussen zit

Spreekt deze vacature jou aan? Neem dan direct contact met ons op! Stuur jouw CV en motivatiebrief t.a.v. Martin de Kock naar anna@dekockbetonbouw.nl.

20240124-MVB_1338.jpg

Beheer materieel en timmerwerkplaats

Heb jij twee rechterhanden, houdt je wel van een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou. Jij bent een spil in ons materieelbeheer en draag jij zorg voor het plannen en organiseren van aanvoer en of afvoer van ons materieel van en naar de bouwplaatsen. Je ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van gereedschappen en andere hulpmiddelen uit het centrale magazijn. Ook verzorg je in onze machinale de voorbereidingen/ fabricage van onderdelen voor de op bouwplaats. Het is een veelzijdige functie waarin je veel vrijheid krijgt om dingen te organiseren en te beheren.

De-Kock-Betonbouw-Hoofddorp-8apr2022-GFX-25-1024x768.jpg

Voorman

Wij zoeken een betrouwbare en loyale meewerkend voorman met potentie tot uitvoerder.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven voorman/ meewerkend uitvoerder die in staat is het maximale uit onze teams te halen. Wij bieden je de kans om in een klein team samen ons bedrijf te laten groeien. Dit betekent dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om samen de top te bereiken. Daarbij bieden we doorgroeimogelijkheden tot uitvoerder om onze projecten zelfstandig tot een goed einde te brengen.

Als voorman/ meewerkend uitvoerder ben je de rechterhand van de Uitvoerder van het project. Je verricht alle voorkomende taken om het werk te realiseren. Je hoofdtaak bestaat daarbij uit het aansturen en ondersteunen van de bouwplaatsmedewerkers. Daarnaast denk je mee in het verbeteren van werk- of uitvoeringswijze. Jij bent dan ook de spil in onze ploegen en zorgt voor een succesvol project.

Schaloen project (Oct2023)-18.jpg

3D tekenaar

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste 3D tekenaar / werkvoorbereider die ons team wil komen versterken. Wij bieden je de kans om in een klein team ons bedrijf te laten groeien. Dit betekent dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om samen de top te bereiken.

Je tekent als tekenaar werkvoorbereider het project uit en bepaalt daarmee het materieel / werkwijze die de handen van de werknemers buiten gaan maken. Je voert classcontrols uit in het BIM-model om te toetsen of de werkwijze aansluit bij het ontwerp van de constructeur en installateurs. Het betreft dus een combinatie functie, waarbij de verdeling tussen het tekenen / werkvoorbereider in beginsel 70%/30% zal zijn. We zoeken dus iemand die deze combinatie prettig vindt en dus ook een deel van zijn werktijd graag naar de werken zelf gaat! Naast het ontwerpwerk omvatten jouw taken ook ook uit het opstellen en bewaken van planningen.

timmerman.jpg

Beginnend betontimmerman

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven werknemers die ons team willen komen ondersteunen. Wij bieden je de kans om een echte vakman te worden. Heb je al veel ervaring? Wij geven jou veel vrijheid en verantwoordelijkheden om zelfstandig of in teamverband uitdagende projecten uit te voeren.

Als (beton)timmerman verricht je alle voorkomende werkzaamheden in relatie met betonwerk. Je maakt en stelt bekistingen volgens werktekeningen maar ook voer je de betonstorten uit en na het ontkisten behandel je het beton na. Andere keren leg je met het team prefab betonnen vloerplaten of brugliggers of realiseer je een onderstempelingsconstructie. Je werkt in principe in teamverband maar kan af en toe ook alleen op een bouwplaats werken.

personeel 2.jpg

Uitvoerder

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven uitvoerder die in staat is het maximale uit onze teams te halen. Wij bieden je de kans om in een klein team samen ons bedrijf te laten groeien. Dit betekent dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om samen de top te bereiken. Jij bent in staat om projecten zelfstandig tot een goed einde te brengen.

Als uitvoerder ben je de rechterhand van de projectleider van het project en realiseer je samen met de hoofduitvoerder van onze klant het project. Je verricht alle voorkomende taken om het werk te realiseren. Je hoofdtaak bestaat daarbij uit het aansturen en ondersteunen van de bouwplaatsmedewerkers. Daarnaast denk je mee in het verbeteren van werk- of uitvoeringswijze. Ook denk je mee met het optimaal organiseren van de werkzaamheden van onze klant. Je kijkt dus verder dan de ruwbouw. Jij bent dan ook de spil in de ruwbouw bij onze ploegen en je bent de succesfactor voor het gehele project.

timmerman.jpg

Ervaren betontimmerman

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven werknemers die ons team willen komen ondersteunen. Wij bieden je de kans om een echte vakman te worden. Heb je al veel ervaring? Wij geven jou veel vrijheid en verantwoordelijkheden om zelfstandig of in teamverband uitdagende projecten uit te voeren.

Als (beton)timmerman verricht je alle voorkomende werkzaamheden in relatie met betonwerk. Je maakt en stelt bekistingen volgens werktekeningen maar ook voer je de betonstorten uit en na het ontkisten behandel je het beton na. Andere keren leg je met het team prefab betonnen vloerplaten of brugliggers of realiseer je een onderstempelingsconstructie. Je werkt in principe in teamverband maar kan af en toe ook alleen op een bouwplaats werken.